MUĞLA / FETHİYE - Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokulu

Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokulu

Bozyer Mahallesi Fethiye
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bir okul olabilmektir.
Misyon
" Biz Bozyer Ali Galip Met İlköğretim Okulu ; Bütün öğrencilerimizin Atatürk İlkelerine bağlı, demokratik ve laik Cumhuriyet´ in yurttaşı olmanın bilinciyle değişim ve gelişmeleri doğru algılayıp , yorumlayan ve geliştirebilen , insan haklarına saygılı, öğrenmeyi öğrenen , bilgili, becerili, kendini tanıyan ve kendine güvenen, toplumsal bilinci gelişmiş,hoşgörülü , doğayı ve insanı seven , üretken,girişimci,kendini ifade edebilen,akılcı,evrensel aklın bilincinde,bireysel farklılıklarına göre eğitim alabilen mutlu bireyler olarak yetişmelerine önderlik etmek için varız."
DERS BAŞLAMA SAATİ: 8:30 DERS BİTİŞ SAATİ :14:30
KLİMA
MİNÜBÜS
TAŞIMA+YOLCU
MAHALLE
İL MERKEZİNE UZAKLIK : 140 km. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 10 km.